Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Kängruhopp mitt i stan!

26 maj 2014

Löpning med mina Kangoo Jumps i ett varmt och vackert Stockholm. Jag provade Kangoo Jumps för ca 1½ år sedan och kände att det var så pass roligt att  jag köpte mig ett par. Vi behöver mer skratt i livet och känslan av att vara barn igen är oslagbar. Känner jag mig väldigt omotiverad så är det aldrig fel att hoppa loss i ett par Kängruskor då kommer motivationen tillbaka med full kraft.

20140526-115714.jpg

Min Kära vän Charlotte Bonde ska gifta sig så jag plockade med mig lite Kangoo Jumps. Perfekt för Charlotte som har lite ont i ett knä. Även om det ser lite farligt ut så är skorna framtagna för människor med knä och ryggproblem. En stor del av stötarna vid löpning tas upp av skorna. Sulan är väldigt bred och otroligt stadig.

20140526-115734.jpg

Annons

20140526-115750.jpg

20140526-115809.jpg
Charlotte, Helen och jag hoppar omkring och gör övningar mitt i Stockholm. Så roligt och sååå jobbigt!
Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar