Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Karl Dyall & Rennie Mirro!

14 maj 2016

Jag har ett så otroligt lyxigt jobb ibland där man får jobba på träningsresor med massor av härliga, glada och motiverade människor. Förr veckan jobbade jag med en flera kollegor som är superduktiga och det är alltid lärorikt och väldigt roligt.

Annons

Jag hade nöjet att få ha en strand som arbetsplats och dela mina dagar med dessa 2 herrar Rennie Mirro och Karl Dyall. Förutom att de är enormt duktiga på träning och att lära ut på ett pedagogiskt sätt så var de också enormt mysiga personer.

Otroligt roligt att få träna med dessa killar i en hel vecka! De har en otrolig kroppskontroll och är superstarka, rörliga och smidiga. Häftig kombination.

Karl och Rennie driver en Crossfitbox Crossfit Solid i Stockholm, kolla in den. Garanterat bra träning!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar