Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Komfortzonen Flyttas!

27 november 2014

Bara genom att våga åka med på en sån här resa är att flytta sig ur sin komfortzon. Komfortzonen är där du befinner dig när allt känns ganska behagligt och om du stannar där så utmanas inte kroppen till att förbättra och förstärka sig.

Annons

För hjärnan är det en enorm utmaning att kanske bo med någon man inte känner eller att träna med främlingar. Det vi ser som jobbar med sånt här är att utmaningar föder lycka och en bättre självkänsla. Alla åker hem med en annan blick och en annan stuns i stegen. Vi hjälper våra deltagare att kliva ur komfortzonen på många sätt genom att locka, motivera, gosa och hitta på en hel verktygslåda övningar som du kan använda hemma. IMG_0665.JPG

IMG_0668-0.JPG

IMG_0672.JPG

IMG_0674.JPG
En dag i Dubai börjar med morgon Yoga eller löpskola och sen tränar vi varierat hela dagen och avlutar med Yoga. Mitt på dagen är det 4 timmars avkoppling. På kvällen presenterar vi olika förslag på middagar.
Helt fantastiskt att äntligen vara här. Nu flyttar vi komfortzonen lite till.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar