Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Korta pass ger suverän effekt!

23 mars 2016

Jag tränar alltid lika bra på hotellrummet som på gym men om jag ska upp tidigt och träna så tar det emot att hoppa omkring i hotellrummet och väcka mina grannar. Så jag letade efter ett gym och hittade ett jättelitet men superbra utrustad gym. Jag blir så glad för det krävs inte så mycket utrustning för att göra ett toppengym, det gäller bara att tänka till lite. I det här gymmet fanns, medicinbollar, TRX, pilatesbollar, pinnar, vikter och bänkar. Perfekt för att göra bra pass.

Annons

Jag hann med 2 pass på mitt gym, det första när vi kom till hotellet. Flygen gick tidigt på dagen så jag smög upp och tränade lite innan det var dags att sätta sig i sminket och bli piffad. På morgonen därpå så gick jag upp tidigare och tog ett snabbt 20 minuters pass innan jag sprang in i duschen och iväg till flygplatsen.

Trots ett pressat schema så går det alltid att smyga till sig rörelse eller träning på kort tid. Underskatta inte effekten du får av korta effektiva pass. Det är och har alltid varit mitt sätt att få till träning, året runt, i alla olika faser i livet, både som gravid, nybliven mamma, flerbarnsmamma och som extremt sjuk både på sjukhus och hemma.

Tro mig, det ger energi! Det ger glädje och framförallt så ger det dig en känsla av att du sitter i förarsätet och styr ditt liv oavsett vad som händer.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar