Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Liten cirkel!

4 juni 2015

Lyft höften och spänn bålen så att du kan flytta ut höger ben utan att tappa höftenEn liten kort cirkel där du jobbar med rumpa, lår, mage och kondition. Har du dåligt med tid är det perfekt att göra en sån här liten cirkel.

Annons

Rumplyft med gång: 10 st

Lyft höften och spänn bålen så att du kan flytta ut höger ben utan att tappa höften. Kliv ut med höger och vänster fot. Kliv tillbaka med höger och vänster. Nästa gång börjar du med vänster ben. Baksida lår collage Sprinsteg collage 1 bildSprintsteg 20 st: 

Händerna i golvet, spänn magen. Hoppa upp i luften och byt fot. Se till att knät pekar framåt. Känns det tungt eller obehagligt så spring på stället med fötterna. Men håll kroppen i samma ställning. 

Upprepa cirkel. 3 – 5 varv. Perfekt träning i sommar när du vill köra ett kort pulshöjande pass. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar