Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Löpning längs havet!

7 augusti 2016

Jag är på mitt älskade Gotland! Mina löpturer här är helt otroliga. Jag springer i skogen på ängar och längs havet utan att träffa en enda människa. Kor och lamm finns det gott om och storslagen natur. 

Annons

Jag springer utan klocka, utan musik och utan sällskap, bara jag och naturen. Det är så härligt att bara vara lite då och då (jag gillar sällskap väldigt mycket). 

Hoppas ni har en härlig sommar!

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar