Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Löpning på klinten 

3 augusti 2015

Det finns inget vackrare än att springa på Gotland, jag springer i skogen utan att se ett enda hus. jag springer med utsikt över havet och njuter av att bara se hav och himmel. Ibland väljer jag att springa på kritvita kalkstensvägar eller på stenstranden. Vilken naturupplevelse det är att bara ta mig åt det håll näsan pekar och uppleva nya vägar och stigar varje gång. Hur länge, hur snabbt och hur långt är mindre viktigt jag fokuserar på upplevelsen och det den ger mig.

Annons

  
Löpning uppe på klinten med endast himmel och hav som sällskap. Magiskt.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar