Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Lura din hjärna att träna!

27 mars 2016

Jag är verkligen ingen person som vaknar varje morgon och hoppar över glädje att jag ska få träna! Det är segt, tungt eller känns tråkigt ganska ofta och jag känner hur min hjärna vill få mig att välja en lättare väg. Då gäller det att hitta sätt som fungerar. Jag brukar använda lappar där jag skriver mitt pass tills jag en dag kom på att jag självklart ska skriva ner mina 5 bästa pass på gummiband.

Jag
 sätter på mig bandet som jag  ska använda och då blir det som en trigger för hjärnan. Det blir tydligt, förenklat och lättare att få till. Har jag satt på mig det turkosa bandet så är det ett överkroppspass som gäller. Då är det bara att lyda det som står på bandet, vilken skön känsla sen när jag får ta av mig bandet och passet är gjort.

Annons

Det är nu man ska passa på att fira lite extra och tacka sin kropp för då sparas prestationen i hjärnan som ett trevligt minne kopplat till det du nyss gjorde. Det här gör att det blir lättare och lättare för varje gång du tar över tröskeln.  

Ett otroligt bra sätt att få till sin träning utan att krångla till det. Sätt på dig ett eller flera band och sen kör du. Vill du ha egna band att träna med hemma så säljer jag dem i min webbshop www.lifebyleila.se

IMG_6164.JPG

Du får med en folder som förklarar varje träningspass i detalj, på med ditt band för dagen och sen kör du!
Jag hejar på dig!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar