Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Måbra kväll i Umeå!

16 mars 2016

Vilken härlig kväll i Umeå, otroligt mysig stad att utforska. Vi hade ännu en fullsatt kväll med en superhärlig publik.
Hit vill jag definitivt komma tillbaka. Även om jag ser livrädd ut på bilden:).

Annons

Tack Umeå för ett superfint bemötande!

Så kul att äntligen få träffa Sofia Åhman MåBra;s motionsexpert. Hon bor och jobba i Umeå och jag bor i Stockholm så vi har aldrig lyckats träffas. Nu fick vi äntligen till det, supertrevlig och duktig tjej.  
Mia Törnblom äger scenen och har så många kloka tips att jag känner mig som en ny människa efter varje föreläsning.
  

Härliga publiken!

Kram till er Umeå!
Hoppas vi ses snart igen!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar