Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Måbra kväll i Uppsala!

10 mars 2016

Nästa stopp på Måbra turnén blev Uppsala. Fullsatt Konsert och Kongress hall sådant otroligt tryck i publiken.
Enormt roligt att få vara del av att ge människor energi, glädje och motivation.

In action på scen, underbar publik även här och fullmatade Goodiebags!

Vi tränade med T-shirts eller byxor, det går precis lika bra som att träna med sjal eller handduk.

Annons

I pausen sålde jag min bok och pratade med deltagarna, som vanligt fick jag höra många inspirerande historier och fick flera tips på smygträning som kan göras överallt.  Vill du gå med i min Grupp Smygträna på Facebook så ber du bara att bli medlem så släpper jag in dig och så peppar vi varandra till mer vardagsrörelse.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar