Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Föreläsningsturné! 

21 maj 2015

Vilken lyckad start vi fick på vår turné. Örebro kändes superbra och publiken var väldigt härlig, tack för det.
Liselotte Ståhlberg MåBra:s Chefredaktör hälsade alla välkomna och berättade om tävlingen på instagram där man kan vinna en resa med Vikingline för 3-4 personer.  Sen var det min tur och jag följdes av Stilexperten Katarina Althin som vet precis hur man ska klä sig så att det passar din kroppstyp. Otroligt bra.

Annons

En paus med bubbel och mat, samt en massa shopping hos alla partners. Sen var det Mia Törnblom:s tur att ta sig an scenen. Hon är helt fantastisk, jag har lyssnat på Mia så många gånger men blir lika inspirerad varje gång och skrattar så jag gråter. Hon gör mig lycklig helt enkelt! Underbara Mia.

MåBra-kvällen i Örebro
Träning måste vi alltid få in i varje föreläsning även i Örebro:)
MåBra-kvällen i Örebro
Lite fingerdans för att lura hjärnan att allt är toppen fast det är tungt i livet ibland.

 

MåBra-kvällen i Örebro
Härlig publik som var så med på noterna!

IMG_3655.JPG

Jag beundrar mina lösögonfransar och undrar hur tusan jag ska ta bort dem, de lossnade faktiskt när jag tvättade mig:). Det känns som någon sitter på ögonlocken, jag använder nästan aldrig mascara så jag är ovan.

IMG_3654.JPG

Katarina Althin och jag tar groupisar! Mysig kväll, tack alla som jobbat hårt och tack till publiken!! Nästa stopp är Jönköping ikväll och Gävle på Torsdag. Missa inte det:)

Kramar Leila

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar