Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Magträning!

28 oktober 2015

Om jag har dåligt med tid så är det perfekt att välj två övningar och göra 20 av varje i 4 varv. I det här fallet har jag valt att göra ett kort magpass. Ibland är det skönt att riktigt fokusera på en del och krama ur den rejält.

Annons

Ligg ner och ha båda benen uppåt, tryck nu ner ländryggen aktivt. Som om du försöker krossa marken under dig. Håll kvar ländryggen och höften helt stilla och så sänker du långsamt ditt ena ben. Pressa benet uppåt igen och byt ben. Se till att du genom hela rörelsen håller ländryggen så nära marken som möjligt genom att spänna magen.

IMG_3140.JPG
Nästa övning ligg på rygg med raka ben och lägg händerna på låren. Rulla nu långsamt upp till sittande genom att med total kontroll aktivera hela bålen så att hela överkroppen är med och jobbar. Rulla långsamt ner igen och försök att hålla kvar händerna på låren genom hela övningen.

Kör så det bränner!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar