Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Massera bort dina onda punkter!

22 juli 2016

Har du punkter i nacken, axlarna eller i övre delen av ryggen som ömmar och smärtar? Då är semestern den perfekt perioden för att jobba bort dem. Det krävs lite tålamod och upprepning i flera gånger för att du ska få effekt. Därför är semestern perfekt för att jobba bort dina onda punkter.

Annons

Använd en vanlig tennisboll och ställ dig mot en vägg. Luta dig mot väggen och lägg bollen mot det onda området. Förflytta kroppen så att bollen rullar över det onda området, genom att luta dig mer mot väggen så får du större tryck och mer effekt. Låt bollen rulla över området minst 20 ggr. Är det svårt att få bollen att ligga kvar så kan du lägga den i en strumpa som du håller i.

Är det för skönt så är trycket för lätt, luta dig då mer bakåt mot väggen. Rulla varje dag eller gärna flera gånger per dag och försök att hitta punkten som gör ont.

Det här är ett perfekt sätt att behandla sig själv och tycker du att det är svårt att stå mot en vägg så lägger du dig ner och rullar på golvet. Bollen kan användas på vaderna, i skinkorna, på låren, de flesta ställen med triggerpunkter som smärtar.

DSC05587

Triggerpunktsmassage

DSC05593

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar