Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Mättande Smoothie!

15 september 2016

I min morgonsmoothie använder jag alltid kokosmjölk. Barnen och Jag älskar smaken, det är laktosfritt och innehåller bra fetter som ger en skön mättnad, kokosmjölken är utblandad med vatten, hur mycket varierar mellan olika märken, mängden vatten framgår på förpackningen. Resten är näringsämnen och mineraler som vitamin B, C, fosfor, kalcium och zink. Kokosmjölk är extra rikt på kalium (12,5 procent). 

Annons

Jag blandar banan, frysta hallon, gojibär, apelsin och sesamfrön. Om det behövs så tillsätter jag mjölk beroende på vad som finns hemma. Det varierar mellan mandel, havre eller laktosfri mjölk. (Min dotter Moa och jag klarar inte laktos). 

Perfekt frukost, mellanmål eller istället för en kaka till kaffet:)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar