Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Min nya reseälskling!

14 augusti 2015

Nu har jag börjat jobba en del och denna höst ska jag iväg på många härliga resor till varmare länder men också hålla föreläsningar och workshops runt om i Sverige. Jag fick tag i världens finaste resväska som jag blev helt såld på (bokstavligt talat).

Annons

En vacker mönstrad väska med inslag i turkos som är min favoritfärg. Det här blir min nya följeslagare var jag än reser, jag satt precis och tittade på vad som finns i samma serie. Jag tror faktiskt att jag slår till på både en stor väska och ett Ipad skal också. Riktigt utrustad inför höstens resor. Väskan är köpt på Inreda.com    
 
Jag har redan lovat att Moa ska ha den med på sin fotbollscup så vi får dela på den.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar