Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Träna effektivt med min app!

9 september 2015

Har du provat min app? Den finns den både för Iphone och Android.

29 kr för 20 minuters härlig hemmaträning!

Det här träningsprogrammet blev mitt cancerprojekt. När jag fick veta att jag hade cancer och fick 50% chans att överleva så kände jag direkt att jag inte bara kan identifiera mig med att vara sjuk utan jag måste sysselsätta mig med något på sjukhuset och hemma när jag är dålig.

Annons

Jag gjorde mitt effektiva och enkla hemmaträningsprogram Max Förbränning, det är galet bra på alla sätt. Prova! den är enkel att använda och den gör sitt jobb ordentligt.
Sök på Max Förbränning eller Lifebyleila eller följ länkarna nedan.

iPhone och iPad:
https://itunes.apple.com/se/app/max-forbranning/id965993377
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snapper.lifebyleila.maxf

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar