Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Mitt utegym!

3 juli 2014

Det är alltid en fröjd att träna utomhus. Jag tränar ute hela året men när sommaren kommer flyttar jag ut helt och hållet. Med mig tar jag mitt rep som är otroligt bra att träna med. Mina rosa häckar som går att hänga i och använda på många sätt. En medicinboll och några hantlar. Jag använde mig av korta intervaller. Ex: 40 sekunder per station.
Upphopp med medicinboll
Armhävningar på rosa
Snabb löpning runt tomten
sidosvingar med repet
Benböj med Axelpress med hantlarna

Annons

Jag kör utan vila i 4 varv och tar i för allt jag är värld. Även om du inte har någon utrustning så kan du göra på samma sätt. Enkel kort och effektivt, använd stenar, parkbänkar, Handdukar och dyl.

20140629-002812.jpg

20140629-002847.jpg
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar