Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Morgonträning, då blir det av!

8 juni 2014

Vilken härlig helg vi har haft. Jag har smugit upp innan familjen vaknat och tränat. När familjen vaknar är jag duschad  klar och vi äter en lång frukost tillsammans. Efter en sån start så ”äger man dagen” på riktigt.

Min lilla Lucas har ägnat sig åt att skörda i trädgården,  han plockade så många rabarber att jag kände mig tvungen att göra en stor rabarber paj som vi festade på  i lördags, resten hamnade i frysen. Efter gräslök skörden så blir det klippt gräslök till alla måltider och i salladen.

20140608-163212.jpg

20140608-163235.jpg

20140608-163259.jpg

Jag är ingen morgonmänniska,  men att träna på morgonen slår allt och framför allt är det ett bra sätt att få till sin träning.  Det hinner inte komma så mycket emellan som gör att träningen inte blir av.  På kvällen när jag går och lägger mig så beslutar jag mig för vad jag ska göra. Innan jag somnar så går jag igenom mitt pass i huvudet. Det är ett sätt att mentalt förbereda hjärnan på vad som kommer, då minskar också motståndet när jag ligger där i sängen och tycker att det är så skönt att ligga kvar.

20140608-163316.jpgEn mil på morgonen och sen en lång frukost på det! Jag äter 2 frukostar en liten innan träning och en stooor efter träning. Because i´m worth it:)

Kram Leila

Annons
Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar