Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Morgonträning gör dagen bättre! 

11 april 2016

Om jag får till min träning på morgonen så känns dagen på ett annat sätt. Det här gäller inte bara mig, det finns många exempel på att vi fungerar bättre av rörelse på morgonen. 

  • Du gör bättre kost val under dagen
  • Du blir mer kreativ
  • Du känner dig pigg
  • Du är nöjd
  • Ditt blodsocker är stabilare 
  • Dina blodfetter minskar 
  • Din ämnesomsättning är högre

  

Annons

Min kollega Chris som kör Bootcamp varje helg vid havet på Lidingö! Helt magisk start på dagen.   
    
 Jag går hem och äter frukost nr 2 efteråt och njuter av dagen. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar