Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Motivera dig med ett gummiband!

26 januari 2016

Små gummiband som kallas minibands är perfekt att ha med sig i fickan var du än befinner dig. Har man tur så hittar du en plats där du kan stanna och träna mitt i din promenad eller löprundan. Det är mycket roligare att ha ett gummiband att träna med, jag blir glad och motiverad av det.

Annons

Rodd i träd, Bicepscurl,Tricpes, olika hopp isär, kickar åt sidan, framåt och bakåt. Det finns massor du kan göra med dessa gulliga band. Jag älskar att träna utomhus så ofta jag kan oavsett om det är sommar eller vinter.


Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar