Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Mys för själen!

24 januari 2015

Lördagskväll är lika med mysig brasa och massor av tända ljus. Jag är en ljusoman, jag får rysningar av lycka när jag tänt upp hela huset med ljus och det får mig att må så bra. Jag äter alltid frukost till tända ljus ibland även på sommaren för att det är så mysigt med en fladdrande låga.
IMG_1755.JPG Barnen leker framför brasan och jag passar på att dra fram min Yogamatta för att sträcka ut kroppen och ligga och strecha i länge i samma position. Harmoni i hela familjen.

Annons

IMG_1756.JPG
Hoppas ni har en skön lördagskväll.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar