Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Nominerad till Årets hälsoinspiratör 2016! 

5 december 2015

Wow vilken ära! 

Jag är nominerad till årets hälsoinspiratör 2016. Det känns helt overkligt att få vara med på samma lista som de här duktiga människorna. Vilken ära för mig! 

Jag är så glad över att kunna inspirera andra och att mitt sätt att se hälsa och träning går hem hos er! 

Annons

Vi gör det enkelt, på vår egen nivå, vi skrattar åt oss själva och med andra. Vi jagar inga magrutor, vi äter för mycket ibland och förstår att hälsa inte är hur man ser ut. Det viktiga är att du rör på dig och fyller på med bra mat, kärlek och sömn. 

Vill du lägga din röst på mig så klickar du här!  Vi ses någonstans på en strand i en föreläsningssal eller i rutan! Kram till dig! 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar