Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Ny kurs träna med barn!

16 februari 2015

Just nu håller jag på och gör en ny kurs om att träna hemma med sina barn. Lek med barnen kan bli till världens bästa träningspass för föräldern och en mysig stund med din Gullis. Mina barn har alltid älskat när jag kastar mig in i leken och ger allt. Det skapar en bra känsla hos oss alla.

Annons

Min minsting Lucas hade med sig en kompis hem förra veckan. Jag frågade vad de hade tänkt att göra för kul och Lucas svarade att de hade tänkt att träna med en kortlek. Två nyblivna 7-åringar som tycker att min kortleks träning är så rolig att de gör det som en lek. Helt otroligt.
Min ambition har alltid varit att jag rör på mig och barnen leker på barns vis. Att det tycker det är så roligt att de vill göra det med sina kompisar är ett bra betyg.


Vårt härliga filmteam Marie & Leo från House of Wizards, ser till att det blir riktigt bra filmer och kurser.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar