Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Nyårslöfte som du kan hålla!

2 januari 2016

Ett nytt år med nya möjligheter är här!

Var snäll mot dig själv, lova inget som är för stort eller som ska göra dig till en perfekt människa (vad en perfekt människa nu är för något?).  Lova dig själv istället att bli bättre på att vara snäll mot dig själv och omfamna vardagen som den verkligen är.

Annons

Består din vardag av heltidsjobb, barn, familj, boende och allt vad det innebär så kanske 7 timmar på gymmet per vecka inte är för dig! Rör dig så mycket du kan i vardagen, stå och jobba, gå dit du ibland ska om det finns möjlighet och gör egna rutiner hemma för att få till extra rörelse. Var nöjd med din insats och försök att sätta din nya vana istället för att jaga efter något du kanske inte har möjlighet att uppnå.

Jag brukar aldrig ge nyårslöften men i år har min man och mina barn gett ett löfte om att varje dag röra på sig tillsammans i 15 minuter. Det är jag såklart tvungen att uppmuntra och vara med på. Alla dagar oavsett var vi är eller hur vi mår så måste vi göra någon typ av träning i en kvart, tillsammans. Starten gick igår och vi blandande alla övningar man kan tänka sig och gjorde armhävningar, benböj, upphopp, tricepspress och utfall.

En kvart om dagen perfekt för det kan alla få till, gör man det tillsammans med någon så blir det extremt mycket enklare att verkligen få det att bli av.

Ha ett härligt nytt år!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar