Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Nyttig lunch!

14 november 2014

Att slänga ihop en nyttig lunch är mycket enklare än man kan tro. Jag är ingen fena på matlagning och är verkligen inte en mästare på att lägga upp maten snyggt. Det jag är bra på är att äta nyttigt utan att krångla till det. I mitt kylskåp finns alltid sparris, champinjoner, zucchini och Halomi eller feta ost.
Jag steker champinjoner och sparris samt zucchini i smör och lägger i Haloumi osten på slutet. Superenkelt och tar inte mer än 10 minuter. Gillar man inte Haloumi så använd Feta eller parmesan och lägg till. Vill du ha mer protein så skivar du lite Kassler eller lägger till Keso.
20141102-150201.jpg

Annons

20141102-150212.jpg
Enkelt och väldigt gott samt nyttigt!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar