Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Nyttigaste godaste fredagsmyset!

21 oktober 2016

Jag vill äta framför tv:n under helgkvällarna och helst hela tiden. Det går ju dock inte, eftersom det blir för mycket även om jag rör på mig mycket så är det hur mycket jag stoppar i mig och hur mycket jag gör av med som avgör allt även för mig. Därför försöker jag alltid hitta alternativ med lite energi och stor volym, jag gillar mycket av allt!! Den här hösten har jag hittat det perfekta kvällsmyset. Jag har egna äppelträd men det går lika bra med äpplen från butiken.

Annons

Du behöver:

1-2 Äpplen
Smör eller Kokosolja till stekning
Malen Kanel
Keso el Kvarg eller Kokosgrädde (tjock kokosmjölk som vispas)
Musli eller hackade nötter till garnering

Gör så här:

Skala äpplena, och skiva dem med äppelskivare eller för hand ca 2 cm tjocka skivor.
Stek dem i panna med fett och fördela kanel på ena sidan och när du vänder äpplena även på andra sidan.
Känn efter hur mjuka du vill ha dina äpplen, personligen föredrar jag att ha lite crispigt kvar i mitten.
Servera med Keso, kvarg eller kokosgrädde och sprid över lite hackade nötter eller musli.

img_9181.jpg

img_9182.jpg

img_9183.jpg

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar