Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Trött i axlar och nacke?

4 juni 2014

Glimrande övning för dina axlar, nacke och rygg.  Den ser lite gullig ut,  men är jobbigare än vad man någonsin kan ana. Du tvingas att öppna upp i bröstet och axlarna hamnar på rätt plats. Jag har själv ofta ont i axlarna och jobbar med dagligen med övningar som verkligen hjälper.

Annons

Gör så här: Ställ dig mot en vägg med fötterna en fotlängd från väggen. Pressa in ländryggen (korsryggen), axlarna, armbågarna och handryggen mot väggen. Spänn magen och för armarna uppåt utan att tappa kontakten med dina fyra olika punkter och väggen. Se till att hålla axlarna sänkta under hela övningen. Upprepa 30 ggr och gärna flera gånger per vecka. Du får vila mellan om du behöver. Perfekt övning för pauser på jobbet, allt du behöver är en vägg.

Pauser är viktiga för att slippa smärta, minst en paus i timmen!
Lycka till, Kram Leila                                              Foto:Anneli Hildonen

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar