Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Par träning på stranden!

23 september 2016

Det finns få saker som är så roligt som att träna i tillsammans i par. Jag är väldigt noga med att vi inte behöver ha ansiktet i någons rumpa och du ska inte behöva ha någons han i din armhåla. Elin och jag gjorde parövningar som ser helt galna ut men som i själva verket inte är så svåra. Jag brukar kalla dem ett bra partytrick, för det ser coolt ut. Vi hade en hel grupp på stranden som tränade 2 & 2 och skatten duggade tätt.

Elin gör benböj med upphopp, först böjer hon och när hon hoppar så lyfter jag henne så högt jag orkar, så att hon nästan flyger. Se till att du landar med mjuka och lätt böjda knän. Böj igen och hoppa upp. Vi gjorde 10 per person.

Annons


Här håller jag i Elins ben samtidigt som hon hoppar så högt hon kan. I hoppet så hjälper jag henne upp genom att hon pressar sitt underben mot mina händer. Så rolig övning som är jobbig och väldigt rolig.

Elin står i plankan och spänner sin bål riktigt ordentligt. Jag sparkar med stor respekt och försiktighet Elin i magen med min fotrygg. Då måste Elin spänna magen maximalt vilket ger enorm effekt och får magen att jobba sig rejält trött.

Prova att träna i par, det är superkul och jobbigt!

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar