Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Bästa Parövningarna del 2!

23 september 2015

Nästa övning i vår Parträningsserie är benböj med upphopp. Här jobbar den som står längst fram med explosiva upphopp, vilket ber benstyrka och bra kondition. Den som står bakom jobbar med benen, bålen och ryggen.
Ännu en underbar övning:

Annons

Regina hjälper mig att visa övningarna även här. Jag sätter mina händer på Reginas höft, Regina sätter sig ned i ett benböj och gör sig beredd att explodera uppåt. 2015-09-15 15.10.46-1
Jag lyfter så högt jag kan och orkar samtidigt som Regina hoppar upp så högt hon kan. Viktigt är att landa med mjuka knän och känna att du har kontroll, sen sätter du dig ner i ett benböj igen och hoppar upp.
2015-09-15 15.10.49
Gör 10 st hopp var och upprepa i 3 varv. Garanterat en pulshöjare som få det att brännas i benen. Det är enormt roligt att göra den här övningen för det känns som om du flyger upp i luften. Du kan göra den med dina barn och låt då dem hoppa men inte lyfta dig.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar