Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

PowerDay! 

14 februari 2016

Det är så spännande när man vaknar upp på morgonen och idag är det dagen man väntat på. Vilken känsla i magen, fjärilar, förväntan och glädje så att det riktigt spritter i hela kroppen.
Vi startade Powerday med att göra en riktigt final, ribban sattes högt och vi gjorde ett riktigt klapp-party! Vad kan fungera bättre än att klappa igång dina kollegor och då gärna på rumpan:). Chris Siambalis sneglar lite misstänksamt bakåt och undrar vad jag har för mig. Josefin Almkvist som är min projektledare på PowerDay ger mig en omgång. Vill du läsa mer om innehållet på Powerday, titta här

Annons

IMG_6335.JPG

Mia Törnblom öppnade PowerDay med en fantastisk föreläsning! Trots att jag jobbat med Mia många gånger så gå det inte att låta bli att ta till sig det hon förmedlar och jag skrattade så tårarna rann. Magiskt Mia! Så stolt och glad över att Mia var med och förgyllde vår dag.
Gunnar Söderström, pratade mental inställning och vilken kapacitet vi har att göra det vi vill.  Gunnar är Triathlonproffs, naprapat och kostrådgivare. Hans löparskola och föreläsning fick stående ovationer.
 Chris  Siambalis min kollega som jag jobbat med i över 10 år, gjorde ett av sina extremt bra Bootcamps. Vädret var med oss och solen sken från en klarblå himmel. Några minusgrader och helt vindstilla. Det kunde inte ha blivit bättre. Chris överträffade sig själv och satte ihop suverän träning, som Sidekick fanns PT:n Helen Clemens och peppade och stöttade deltagarna.

Glatt gäng som snabbt tog på sig extra kläder och gav sig ut för att träna.
Skogshem & Wijk på Lidingö har ytor som gör det perfekt för träning och stora grupper som förflyttar sig till olika lokaler. Att det ligger vid havet och enormt naturskönt är såklart en bonus.

Träning utomhus är som ni säkert vet det bästa jag vet. Det blir en extra dimension av allt, när kylan biter i kinderna och du är tvungen att röra på dig för att inte frysa. Vinter är trevligt speciellt som den var idag.

Tack alla fina för ett otroligt lyckad arrangemang. Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar