Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Roligaste sommarträningen!

4 juli 2016

Semestertider ger extra tid både för träning och för familjemys. Kombinera dem båda genom att testa mitt lilla träningspass.

​Roligaste och härligaste föräldern blir du om du tar en presenning och sätter dina små barn fint inbäddade. Sen drar du för allt du är värd, ivrigt påhejad av dina gullisar! Är du stark kan du dra en annan vuxen och då är det lättare om personen ligger ner.

Annons

Välj en punkt som du drar till, vila ca 1 minut och dra igen. Upprepa totalt 8 gånger. Suverän träning på alla sätt:) har du ingen presenning så tar du en filt, eller en stor handduk.

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar