Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Putta bilen, bra träning? 

28 september 2015

 Ibland kan fantasin skena iväg lite. Jag gillar att dra och putta saker så varför inte putta en bil, tänkte jag.  Hur jobbigt är det? Inte så farligt jobbigt på slät mark visade det sig men i minsta lilla backe då  blev det supertungt.  Jag måste tillägga att jag av säkerhetsskäl hade en chaufför som styrde och bromsade vid behov men farten ddm stod jag för!   
 

Annons

Bra träning för hjärtat, rumpa och lår:)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar