Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Raukmys!

27 juli 2014

Jag älskar att springa på Gotland, det är så mycket lättare när havet rullar in och marken jag springer på är täckt av lågt växande blommor i lila och gult. Där vi bor på Norra Gotland är det ett obebyggt naturreservat flera mil längst kusten. Där springer jag flera gånger i veckan. Igår gick det så bra att jag bestämde mig för att springa längst kusten till nästa by. Hjälp vad långt det var, efter 8 km vände jag tillbaka, väldigt hungrig och törstig. 16 km denna varma morgon kändes jättebra. Jag ska förbereda mig lite bättre med vatten och mat och springa hela vägen nästa gång.

Annons

På eftermiddagen åkte vi till Fårö och besökte några Raukområden och Sudersand. Så underbart med denna värme och att bara strosa omkring i badkläder utan att frysa (jag fryser jämt).

20140723-150039.jpg

Lucas och jag gosar lite vid Digerhufvud.

20140723-150125.jpg

Flytta lite på grottväggen, Lucas gillade mitt försök. Han tycker att jag är så stark:).

20140723-150204.jpg

20140723-150544.jpg

Underbar semesterdag, träning familjemys och bara strosa omkring.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar