Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Ravefest mitt i skogen!

10 augusti 2015

På Gotland bor vi 4 mil från Visby mitt i skogen och med väldigt lite bebyggelse runt omkring oss. Vi har väldigt dålig mottagning på telefonerna och det är många gånger vi har cyklat omkring eller tagit bilen för att hitta täckning.

Annons

Vår granne väntade ett viktigt samtal och tog bilen för att åka till närmaste mobilmast så att han var säker på att kunna ta samtalet. Han såg masten och följde den in på slingrande skogsvägar. Där inne fick han sitt livs chock mitt i skogen pågick ett av Sveriges största Ravepartyn. 4 000 människor dansade till olika Dj:s som hade flugits in från hela världen. 7 olika scener, makalös ljusshow vid varje scen och olika serveringsvagnar med olika typer av mat. Han berättade detta för oss och vi trodde han drev med oss. Så vi tog bilen och åkte in i skogen, inte en människa, inte en bil, inga skyltar och vi var säkra på att vi blivit lurade. Helt plötsligt så uppenbarade sig Partyt framför oss, vilken upplevelse. Mitt i Gotländska natten i ett gammalt grustag upplevde jag ett otroligt coolt Party! Hur dom fått dit alla installationer, lampor och alla ljudanläggningar är för mig en gåta. Arrangörerna hade hyrt bussar som de transporterade folk dit med, en del hade med sig tält och vissa åkte bil med husvagn för att kunna övernatta. Vilken galen upplevelse.
IMG_4301.JPGIMG_4300.JPGIMG_4302.JPGIMG_4313.JPG 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar