Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Revolverhotel!

8 september 2015

Förra veckan var jag på Gotland och jobbade. Jag bodde på ett hotell som är relativt nyöppnat och som jag varit så nyfiken på eftersom jag känner ägaren och vet att hennes projekt alltid är supercoola.

Annons

Mycket riktigt, jag blev alldeles kär i Revolver hotell som det heter och ligger på Mellangatan mitt i Visby. Hotellet har en egen innergård som är så mysig och själva byggnaden är en gammal vapensmedja därav namnet Revolver Hotel. Inredning är en mix, alla rum har olika teman och alla är inredda med kärlek och engagemang.

Det känns som att vara hemma hos någon med väldigt bra smak. Jag bodde i det stora huset och hade eget stort kök, öppen spis, matrum och vardagsrum samt en jättehall och 2 toaletter till mitt förfogande. Hit kommer jag garanterat tillbaka.
Revolverhotel har ingen hemsida utan du når hotellet via att följa dem på Instagram @revolverhotel

Låt dig inspireras av bilderna nedan. Hit kommer jag tillbaka ofta.
  
    

  
    
    
 
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar