Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Ridning på Gotland!

5 augusti 2015

I år har min svägerska Lotta med sig 4 islandshästar till Gotland. Det är helt fantastiskt att rida omkring där vi bor. Stora områden utan ett enda hus, prärier jag inte ser slutet på och havet som blänker mellan träden. Magiskt är rätt ord.    
 

Annons

Idag red jag på Svartur som vi har över sommaren. Han är en ljuvlig, pigg och snäll häst. Sara min bonusdotter rider på Goliat och Lotta på sin nya häst Frakur. Så glad över att ha 2 duktiga hästtjejer i familjen. Det gör att jag kan få möjlighet att rida ibland och att barnen lär sig hantera och älska djur. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar