Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Rörlig rygg önskas!

8 augusti 2016

Jag är väldigt stel i rygg och höft, vilket inte är så konstigt då jag konstant slarvar med min rörlighetsträning utom i perioder då jag verkligen försöker att lägga in rörlighetsträning i mitt schema. Som alla andra så väljer jag bort vissa saker när tiden är knapp och fokuserar på det som är viktigast just då. Vilket gör att ryggen och höft stelnar till rejält mellan varven.

Annons

Nu i sommar har jag jobbat mycket med att öka rörligheten genom att stå i brygga. I början gick det knappt men nu kommer jag upp. Det ser inte vackert ut men det är ett otroligt bra sätt att öka rörligheten i både axlar, höft och rygg. Jag drömmer om den dagen då det ser graciöst och fint ut, även om jag tror att den dagen kanske aldrig kommer:).

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar