Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Vinn en upplevelse tillsammans med någon du tycker om! 

11 oktober 2016

För några år sedan blev jag allvarligt sjuk och visste inte om jag skulle överleva. Jag vill fortsätta leva och göra massa roliga saker tillsammans med mina underbara barn. Nu har du också chans att uppleva något kul med någon du tycker om! Motivera varför just du ska vinna en upplevelse genom att berätta vad du inte är klar med i livet. Vad vill du uppleva och tillsammans med vem? Du deltar i tävlingen genom att klicka in på min instagram och inlägget som heter #inte klar Leilas instagram
Har du inte instagram så går det lika bra med Facebook Leilas Facebook

Annons

Nedan ser du bilder från en upplevelse jag varmt kan rekommendera. Vi skulle fira barnens födelsedagar och då känns det som alltid för mig viktigt att vi gör någonting som verkligen stannar kvar i minnet länge. Att fira med tårta ingår också men upplevelser är den stora grejen. Vi åkte till Västerås och Yoump, en trampolinpark där man kan hoppa åt alla håll och kanter. Klicka in på  Yoump Alla barnen var överens om att det här var det roligaste de någonsin gjort!  Jag är inte sen att hålla med. Rörelse är viktigt speciellt för barn. Det finns gott om forskning som visar att barns inlärning ökar genom rörelse, de blir lyckligare och mer tillfreds.

Kramar från Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar