Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Säsongsstart Vardagspuls!

3 februari 2016

Säsongsstart av härliga Vardagspuls. Linda piffar mig så fint! Man känner knappt igen sig själv!  Tänk att smink kan förändra så mycket. Jag sminkar mig nästan inte alls till vardags så då känns det extra festligt. Dagens tema var ”hur du tränar din rumpa”. Jag tycker att det är skönt att size Zero idealet är borta då många strävade efter att vara supermagra. Då är ”vältränad rumpa” idealet bättre även om det också kan gå över styr ibland.

Annons

Jag tycker att det är viktigt att vi tänker på funktionen, hur vi ser ut är bara en bieffekt av att du tränar dig till en funktionell kropp. En kropp som bär dig i vardagen är det absolut viktigaste.

I kväll lagade Ulrika Brydling magisk vegetarisk mat. Morgan Alling kom på besök, supertrevlig! Härliga Mia Rossling och Kristin Kaspersen gjorde programmet fantastiskt som de alltid gör!! Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar