Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Shorts till Dubai!

10 mars 2015

Nu är det bara 7 dagar tills vi åker till Dubai! Tiden springer iväg och det känns otroligt skönt att få åka iväg så här tidigt på året och tanka lite solljus. Att åka på träningsresa är otroligt givande för alla inte minst för oss som jobbar med det. Vi kommer alltid hem med massor av intryck, fulla av lyckohormoner och hjärtat fullt av härliga människor. Jag är lycklig som får jobba med det jag gör:).

Annons

Inför varje resa måste jag alltid öva lite på att träna i shorts, det är så sällan jag gör det i Sverige. Det känns lika konstigt varje gång, som att gå med rumpan bar. Nu har jag tränat fler gånger i shorts och känner mig bekväm i dem.

IMG_0798.JPG
Det går att träna med långbyxor också det gör jag ofta, men jag tycker att det är skönt att ha ett alternativ. Jag har inga problem med värme snarare tvärtom. Jag njuter och undrar alltid varför jag inte bor i ett varmare land.

Snart släpper vi platserna Till Dubai i November maila mig på [email protected] om du vill ställa dig i kö till resan.
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar