Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Skidåkning världens bästa avkoppling

6 mars 2016

Vi är på Sportlov i Branäs som ligger i Värmland. Otroligt mysigt och lugnt ställe med fina backar. Det slog mig vilken fantastisk avkoppling det är att åka skidor. 8 timmar utomhus tillsammans med barnen. Lekfullt, mycket skratt och ren glädje!   

Annons

Vila för hjärnan är vad det är, total avkoppling och mysig familetid samt rörelse. 

  

Ibland bär det av ut i skogen och under en buske men för barn är det bara spännande. 

  

Kvällsskidåkning är speciellt. Vi åker varje kväll till kl 19. 

 

Många har en övertro på hur mycket förbränner under en dag i backen. Vilket gör att den hälsosamma semestern slutade med några kilo extra. Jag åker som en nybörjare/ medel och såklart bränner det mer än att sitta på ett kontor men att lassa på med extra mat och godsaker bli ofta lite för mycket. Så tänk på det och njut av maten och umgänget och skippa godispåsen på kvällen. 

Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar