Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Smoothie på gräshoppa!

22 februari 2016

För några veckor sedan öppnade Blueberry på Lidingö. Vi är jätteglada eftersom vi har haft en ganska skralt utbud när det gäller nyttiga luncher och fika. Jag var där och fikade förra veckan då fick jag möjlighet att prova på Smoothie på Gräshoppa. Grundaren av Blueberry Ulrika Holm berättade att insekter är miljövänliga på många sätt. Produktionen av insekter sker på höjden och med lite vattenåtgång och nästan inget avfall. De är proteinrika och innehåller flera olika mineraler. Tanken är inte att vi ska knapra insekter utan att vi ska använda insektsmjöl för att berika våra livsmedel.

En lite Smoothie gjord på Gräshoppsmjöl, smakade väldigt bra:). 80% av gjordes befolkning äter insekter i sin kost. Det kanske är dags för oss att få in det i våra liv också.

Supergod sallad serveras på ett annorlunda sätt hos Blueberry.

Annons

Vill du fika eller luncha på Blueberry Lidingö så använder du koden Leila innan du betalar i kassan så får du 15% Rabatt på allt du handlar under februari och mars.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar