Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Smygträna i Rom!

22 april 2015

Rom är en av mina favoritstäder i Världen. Jag är en riktig historieälskare och det gör Rom till en av mina favoriter. Jag och min man åkte hit på smekmånad för 14 år sedan och vi hade det .

IMG_3067-0.JPG

 

Mitt bästa trick är att springa i alla städer ett perfekt sätt att lära sig hitta och uppleva staden. Sightseeing samtidigt som jag tränar. I Rom var det ljuvligt varm skön kväll och platser som gör mig alldeles salig.
IMG_3077.JPG

Annons

Jag rundade Colosseum, förbi Palatinhöjden där Rom bildades, vidare mot Circus Maximus Träningsarenan, upp mot Forum Romanum Roms hjärta och förbi Ceasars eget Forum. Vilken lycka.

IMG_3055.JPG
Jag stannade där jag ville och vände om när jag ville titta lite extra på något. Vilka ingenjörer och vilken byggnadsteknik och kunskap de hade. Jag är helt fascinerad av Viadukterna, hur de kunde förse över en Miljon människor med rinnande rent vatten så mycket som 1000 liter per dag och invånare. Otroligt.

IMG_3070.JPG

Prova på att löparturista det är helt underbart. På dagen så går jag runt och turistar och sen kör jag en tur till på kvällen en då springer jag.

Snart åker jag till Mallorca och där kan man springa längs havet, ljuvligt det också.

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar