Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Smygträna på jobbet!

22 augusti 2016

I måndagens Nyhetsmorgon var jag med och tipsade om hur du kan få in rörelse på jobbet. Det här ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag försöker dagligen jobba med att få in smygträning i vardagen. 

Annons

Nu på måndag är det dags igen, då tipsar jag om bra övningar för backe, axlar och rygg. 

Jag får hjälp upp av Peter Jihde efter att ha visat hur bra det är att sitta på huk. Gummiband runt knäna aktiverar rumpa och lår. Vi ses på måndag igen! Kram Leila 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar