Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Smygträna!

5 juni 2014

Jag är expert på att smygträna! Jag smyger in rörelse lite här och där i vardagen. Plockar jag leksaker eller kläder (som min familjsprider omkring sig) så böjer jag på benen så att det blir ett litet benböj. Om jag måste hämta något i bilen så springer jag dit (1 sekund). Om jag går uppför en trappa så gör jag det med snabba små steg. Står jag i en kö så lyfter jag en fot och spänner magen för aktivera magmusklerna och få bra hållning. Det finns alltid möjlighet till rörelse, det gäller bara att ta chansen.

Annons

I veckan filmade jag smygträningsfilmer i en matbutik, små enkla tips med extremt mycket humor. Filmerna kommer att rulla på ADinQ skärmar i butikerna. Erik Rundelius som filmade och jag fick många skratt när vi for fram i butiken med Mjölkpaket och Potatispåsar.
20140604-105441.jpg

Roligt på jobbet! Tjuvträna mer.

Kramar Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar