Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Snabb träning i trappa!

26 februari 2016

Snabb och effektiv träning letar vi alla efter.
Jag är vill gärna vara ute och riva av ett pass direkt på morgonen och gärna utan att behöva ta mig någonstans. Då passar alltid trappor perfekt. I morse rev jag av ett suveränt snabbt pass. Jag joggade mig varm i 7 minuter. Sen attackerade jag trapppan.

Annons

Uppför Trappen med snabba fötter och ett steg i taget. Sen går jag ner! Ett trappsteg i taget i 5 omgångar.

Nu har turen kommit till 2 trappsteg i taget. Större steg och mer muskelarbete genom att jag trycker ifrån mer med rumpa och lår. Precis som tidigare så går jag ner och upprepar 2 trappsteg i 5 omgångar.   

Sista omgången 3 Trappsteg i taget, nu får jag jobba rejält med att muskulärt och konditionsmässigt ta mig uppför trappen. 5 omgångar med 3 trappsteg och jag går ner för att sänka pulsen innan nästa intervall.
  Är du ingen löpare så går du uppför trapporna på samma sätt, börja med ett steg och utöka till två steg för att avsluta med tre steg. Det är också bra träning som du ska vara nöjd med.
  S¨
Så effektivt, tar lite tid i anspråk, frisk luft, dagsljus och känslan efteråt den är ju som alltid oslagbar:)!
Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar