Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Sneakpeak på Röhnisch höst!

20 augusti 2015

Nu finns Röhnisch nya kollektion i butik, den är jättefin. Härliga blommor och coola detaljer. Jag fick prova lite av den nya kollektionen och gillade den otroligt bra. Jag är väldigt förtjust i stora loggan på rumpan.

Annons

Vet inte varför jag har bara alltid gillat den! Missa inte att kolla in deras nya kollektion på Röhnisch.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar