Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Snyggaste Skeachers Snyggaste skönaste

7 juli 2015

De här fantastiska Skorna sprang jag första gången på när jag var i New York. Vi var i en sportaffär och tjejerna jag var där med hade provat Skeachers som jag aldrig hade hört talas om. Det slutade med att jag köpte Skeachers till alla i familjen t o m med min Mamma. Barnen älskar sina skor för de är ultralätta och väldigt sköna samt snygg. Min Mamma som alltid har lite ont i fötterna blev också superlycklig över sina sköna skor som inte gör ont någonstans. De här skönheterna köpte jag hos Anna på 7days Sport.
Helt fantastiska löparskor men som också passar suveränt bra till ett par jeans.


Jag är helt kär i dessa skor och jag är så glad att de nu finns i Sverige och är enkla att klicka hem hos Anna.

Annons

Kram Leila

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar