Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Sportlov i Branäs!

26 februari 2015

Jag och barnen är i Branäs och myser på Sportlovet. Att det blev Branäs var helt otippat, jag letade efter ett boende i Sälen, Kungsberget och Romme med bara några dagars framförhållning. Det var fullt eller extremt dyrt och inga bra lägen. Då hittade jag Branäs. Hade aldrig hört talas om det förut och hade inga stora förväntningar. Det visade sig vara ett helt underbart ställe, otroligt fina backar, 20 meter mellan vår lägenhet och restaurangen. 50 meter till liften och 20 meter till matbutiken.

Annons

Backarna var långa och jättefina, flera olika liftsystem och en kabinlift högst upp på berget. Det gick att åka skidor på båda sidor av berget. Det fanns många fina och bra backar. Inga köer i liftarna, väldigt lagom med människor överallt.
Utanför Skilodgen fanns en hoppkudde där barnen hoppade med skidorna. Backarna var öppna till klockan 19 varje kväll, vilket gjorde att vi inte behövde stressa alla utan kunde pausa lite mitt på dagen. Vi har haft en fantastisk skidåkning och vi åker definitivt tillbaka nästa år.

Det som inte var bra var att vi köpte till halvpension och buffén var verkligen inte bra. Jag klagade på det och de lovade att förbättra den. Trots det åker vi tillbaka igen nästa år, för totalupplevelsen var helt otrolig. Skidlärarna var toppen och personalen väldigt gullig.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar