Annons
MENY
Träning och hälsa har alltid varit en drivkraft i Leila Söderholms liv. Hon är tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach för såväl privatpersoner som företag. Livet är härligt, men inte bara härligt. 2010 fick jag diagnosen tarmcancer vilket följdes av en lång kamp mot tillfrisknande som inte är slut än. Självklart kommer den upplevelsen att påverka vad jag skriver på bloggen och mina råd kring hur bättre hälsa och träning kan vara ett stöd även i svåra perioder.

Annons

Spring Tjejmilen med Leila & Mia Törnblom!

23 juni 2016

Vill du springa tjejmilen med gladaste sällskapet?
3 September springer
Mia Törnblom och jag tjejmilen med MåBra:s läsare. Boka din startplats hos www.mabra.com och spring med oss. Följ mitt schema och börja träna idag😊.

Annons

Mer tips och info hittar du i nya numret av MåBra❣❣ Det går att ha kul när du springer, jag lovar😘

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar